Over ons

In 2018 zijn wij gestart met de verkoop van uitvaartproducten rechtstreeks aan particulieren. We hanteren vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Daarom kistenatelier

Transparantie in de markt

Door deze manier van werken zorgen we ook voor meer transparantie in de markt. In 2020 hebben we ons bedrijf opgesplitst in verschillende takken, waaronder één voor de verkoop van uitvaartkisten en uitvaartmanden.

Er werken bij ons uitsluitend mensen die ervaring in de uitvaartbranche hebben, zodat er altijd iemand voor u klaar staat die u van het beste advies kan voorzien en de beste hulp kan verlenen.
Video afspelen
Snelle levering

Wij kunnen in Nederland en Nederlandstalig België doorgaans binnen zes uur leveren.

100% veilig betalen

U kunt bij ons veilig betalen dankzij SSL en hoge encryptie van uw data.

Support 24/7

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in geval van spoed kunt u ons eveneens bellen.

Een uitvaart hoeft niet duur te zijn, maar een prijsbewuste uitvaart hoeft ook niet slecht te zijn. Eerlijke prijzen en snelle levering, daar zet ik mij dag in dag uit voor in.
Bjorn Livestro
Directeur
uitvaartkist wordt met paard en wagen vervoert
Uitvaartkist in een crematorium opgesteld
eco uitvaartkist in de natuur

Onze werkwijze sloeg aan

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij veel nabestaanden mogen helpen met de extra service die wij naast het bezorgen leveren. Hierbij is te denken aan: contact overnemen met uitvaartcentra zodra daar de kist of mand geleverd moet worden, het ondersteunen bij uw geliefde in de grafkist of -mand te leggen, levering tot in huis. Kortom, we zijn erop gericht om u te ontlasten en het, in een al zo moeilijke tijd, zo draaglijk mogelijk te maken.

vervoer van uitvaartkisten en uitvaartmanden in Nederland en Belgie

Levering in Nederland en België

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Dronten, Flevoland. Slechts 1 kilometer verwijderd van het middelpunt van Nederland! Vanuit daar beantwoorden wij uw vragen, zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de webshop en bezorgen we de kisten en manden. 24/7 beschikbaar voor iedereen vanuit het puntje van Groningen tot en met het onderste gedeelte van Vlaanderen, België. U staat altijd bij ons centraal.

Winkelwagen
Scroll naar boven